Backlinks kopen

Backlinks kopen om hoog in Google te komen? Met je webshop of website hoog staan in zoekmachines is enorm belangrijk als je zo veel mogelijk gevonden wilt worden door je doelgroep. Hoog in de ranglijsten van zoekmachines zoals Google komen is echter een stuk lastiger dan dat mensen vaak denken. Er spelen diverse factoren mee. Hoog komen te staan in Google doe je door middel van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Om je SEO goed te maken en goed te laten presteren kun je meerdere dingen doen. Een ding dat bijvoorbeeld een erg goede invloed heeft op jouw rang in zoekmachines zijn de backlinks die je koopt. Backlinks zijn een enorm goede investering, maar hoe werken ze eigenlijk precies? En wat doe je om je backlinks en SEO goed in orde te krijgen? Daarover lees je hieronder meer!

Verbeter je rankings met linkbuilding

Volg de gratis e-mail training en verbeter je website posities.

Perfect voor beginners

Geen moeilijk vakjargon maar alles duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal.

Stel je vragen

Iets niet helemaal duidelijk? Stel onze linkbuilding experts je vraag en we helpen je verder!

100% gratis training

Onze training is 100% gratis. Je kunt betaalde tools gebruiken welke we laten zien maar je bent daarin vrij met je keuze.

Deze training is ideaal voor

Bloggers

Affiliates

Webshops

ZZP'ers

Hoe werkt SEO en het kopen van backlinks?

SEO zorgt ervoor dat jouw website hoog in de zoekmachines eindigt, onder andere door de zoekwoorden die je in je website verwerkt. Zoekwoorden verwerk je bijvoorbeeld in je teksten. Als je de juiste zoekwoorden opa de juiste plaatsen benoemd kan dit ervoor zorgen dat potentiële klanten die research doen sneller op jouw website terecht komen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je er eerst achter weet te komen op welke zoekwoorden er in jouw sector veel wordt gezocht. Vervolgens is het zaak om deze zoekwoorden in teksten te verwerken. Hierbij komen allerlei regeltjes bij kijken doe voor meer succes kunnen zorgen. Door enkel een zoekwoord een aantal keer te benoemen is de kans klein dat je goede resultaten zult zien.

Dit ga je allemaal leren

Wat is linkbuilding?

Wat houdt linkbuilding in en hoe pak je dit op de juiste manier aan voor jouw websites?

Domeinwaardes & SEO

Domeinwaardes en de relatie tot SEO: hier moet je op letten.

Social Signals

Social media heeft ook een invloed op je SEO en linkbuilding: Welkom in de wereld van social signals.

Verschil goede & slechte linkbuilding

Je hebt goede en slechte vormen van linkbuilding. Ontdek wat je wel én niet moet doen.

Linkbuilding kansen vinden

Hoe vind je mooie kansen voor jouw linkbuilding?

Interne linkbuilding

Interne linkbuilding word vaak onderschat of zelfs vergeten terwijl dit een van de meest effectieve links zijn.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Hele duidelijke training. Zin om mijn website te verbeteren op het gebied van SEO met deze nieuwe kennis.

Pieter O.

SEO en linkbuilding was voor mij altijd iets waar ik weinig van begreep. Nu heb ik handige tips om dit zelf te kunnen!

Linda

Waar wacht je nog op?

Betere resultaten

Je kunt voor betere resultaten zorgen op verschillende manieren. Zo dien je het zoekwoord bijvoorbeeld een minimum aantal keren te noemen. SEO specialisten kunnen je helpen dit het juiste aantal keren te doen. Als je een zoekwoord te weinig benoemd zal de effectiviteit afnemen. Indien je hem te vaak benoemt zal dit echter vallen onder over-optimalisatie. Verder is het ook voordelig voor je website om zoekwoorden bijvoorbeeld aan het begin van zinnen en alinea’s te benoemen. Backlinks zorgen er op zich zelf voor dat jouw website hoger scoort in SEO. In principe hebben de backlinks niets te maken met de zoekwoorden op jouw eigen website. Wel zorgen ze dat jouw website met dezelfde zoekwoorden veel hoger kan komen in Google.

Hoe werkt backlinks kopen voordelig?

Backlinks zijn in principe niets meer dan links die via externe websites jouw website doorverwijzen. Stel, je hebt een webshop over kleding en je komt een website tegen die blogs schrijft over kleding. Dan kun je backlinks kopen op deze website. Een blog website heeft vaak standaard bezoekers die veel blogs lezen. Op het moment dat ze deze blogs lezen zullen ze af en toe de mogelijkheid krijgen door te klikken naar jouw website. Bijvoorbeeld voor het vinden van mooie kleding. Backlinks kopen is in deze zin dus sowieso goed voor marketing, maar daarnaast heeft het ook meerdere positieve kanten.
backlinks kopen

Meer voordeel in zoekmachines

Naast dat je jouw website bereikbaar maakt via populaire andere websites, maak je ook een goede indruk op de zoekmachine. Op het moment dat er namelijk veel websites zijn die een link naar jouw website hebben, betekent dit voor de zoekmachine dat jouw website populair is. Hierdoor zal de zoekmachine zelf ook jouw website hoger in de ranglijst plaatsen. Hoe meer websites er dus zijn die doorverwijzen naar jouw website, hoe groter de kans dat je een hoge rang krijgt. SEO heeft dus meerdere factoren die allemaal een rol spelen in het uiteindelijke resultaat.