Linkbuilding Bureau

Linkbuilding is enorm belangrijk voor ondernemers die online hun website op een zo hoog mogelijke rang willen hebben. Er zijn talloze vormen van marketing, maar een organisch hoge rang in zoekmachines is natuurlijk online één van de meest waardevolle vormen van marketing. Een linkbuilding bureau kan je dan ook als geen ander helpen het aantal bezoekers van je website te verhogen. Je eigen website door middel van de juiste woorden hoog krijgen in zoekmachines doe je door middel van SEO. Bij linkbuilding gaat het echter niet specifiek om je eigen website die mensen meteen vinden. Het doel is dat als mensen andere websites vinden, ze alsnog via die websites bij jou terechtkomen. Eigenlijk dus direct en indirect. Hieronder lees je meer over wat SEO is en wat linkbuilding voor onderdeel hiervan is, waar deze zaken goed voor zijn en waarom het uitbesteden van je linkbuilding een goed idee kan zijn.

Verbeter je rankings met linkbuilding

Volg de gratis e-mail training en verbeter je website posities.

Perfect voor beginners

Geen moeilijk vakjargon maar alles duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal.

Stel je vragen

Iets niet helemaal duidelijk? Stel onze linkbuilding experts je vraag en we helpen je verder!

100% gratis training

Onze training is 100% gratis. Je kunt betaalde tools gebruiken welke we laten zien maar je bent daarin vrij met je keuze.

Deze training is ideaal voor

Bloggers

Affiliates

Webshops

ZZP'ers

Wat houdt SEO in?

De afkorting staat voor Search Engine Optimization. De kans is groot dat ook dit je nog niks zegt. Kort gezegd is SEO het behalen van een zo hoog mogelijke rang in zoekmachines. Dit kan op meerdere manieren. Mensen die iets willen kopen of een dienst willen afnemen van een bedrijf, zoeken hiervoor natuurlijk op bepaalde termen. De kunst is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf één van de eerste is die zij tegenkomen wanneer ze deze termen intoetsen. Hiervoor is het belangrijk dat die specifieke termen voorkomen in de teksten van jouw website. Een SEO gerelateerde tekst is dus eigenlijk een tekst waarin deze termen voorkomen. Deze termen noemen we ook wel sleutelwoorden. Het is echter niet enkel een kwestie van een tekst schrijven en sleutelwoorden erin benoemen. De kunst is ook om deze sleutelwoorden op de juiste plek in de tekst te zetten, niet te vaak te benoemen maar ook niet te weinig te benoemen. Een linkbuilding bureau kent op dit vlak natuurlijk alle belangrijke punten. Zij kunnen je hiermee dan ook als geen ander helpen.

Dit ga je allemaal leren

Wat is linkbuilding?

Wat houdt linkbuilding in en hoe pak je dit op de juiste manier aan voor jouw websites?

Domeinwaardes & SEO

Domeinwaardes en de relatie tot SEO: hier moet je op letten.

Social Signals

Social media heeft ook een invloed op je SEO en linkbuilding: Welkom in de wereld van social signals.

Verschil goede & slechte linkbuilding

Je hebt goede en slechte vormen van linkbuilding. Ontdek wat je wel én niet moet doen.

Linkbuilding kansen vinden

Hoe vind je mooie kansen voor jouw linkbuilding?

Interne linkbuilding

Interne linkbuilding word vaak onderschat of zelfs vergeten terwijl dit een van de meest effectieve links zijn.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Hele duidelijke training. Zin om mijn website te verbeteren op het gebied van SEO met deze nieuwe kennis.

Pieter O.

SEO en linkbuilding was voor mij altijd iets waar ik weinig van begreep. Nu heb ik handige tips om dit zelf te kunnen!

Linda

Waar wacht je nog op?

SEO naar je eigen website en via andere websites

Je kunt dit soort SEO teksten op je eigen website plaatsen en hiermee bezoekers trekken. Uiteraard is dit een goed idee, maar je vergroot je kansen nog veel meer als je ook op externe websites SEO teksten hebt staan met de sleutelwoorden waar jouw doelgroep op zoekt. In deze teksten plaats je dan een linkje naar je eigen website. Hiervoor maak je uiteraard wel afspraken met de partij die de externe website beheert. Op deze manier zorg je dat jouw doelgroep direct bij jou kan komen, maar ook indirect via een andere website waar ze op terecht komen. Dit wordt dus linkbuilding genoemd. Je trekt zo veel mogelijk bezoekers naar je eigen website en dit op diverse manieren. Hoe dan ook pas je manieren toe die zorgen dat de zoekmachines waardering voor jouw website creëren.

Waarom uitbesteden?

Het uitbesteden van je linkbuilding aan een linkbuilding bureau is een goed idee omdat SEO een vak is dat kennis vereist. Met alleen de juiste woorden benoemen in de juiste teksten ben je er nog lang niet. Er zijn talloze kleine regeltjes die bij elkaar kunnen zorgen voor een stuk meer succes. Een specialist heeft hier alle kennis over en kan jouw website dus makkelijker hoog in zoekmachines krijgen. Daarnaast vereist linkbuilding ook ongelofelijk veel tijd. Dubbel zo handig dus, want je bent zelf geen uren per dag kwijt en de personen die het voor je doen zijn personen met verstand ervan.

linkbuilding bureau