Linkbuilding pakket

Linkbuilding pakketten kunnen in verschillende situaties erg handige keuzes zijn om op een professionele manier je vindbaarheid online te vergroten. Linkbuilding is erg belangrijk om goed te scoren in de zoekmachines. Toch zijn er nog veel ondernemers die wel een website hebben, maar niet weten hoe linkbuilding werkt en hoe ze met hun website hoog in zoekmachines kunnen komen. Hieronder lees je daarom meer over hoe je hoger in zoekmachines komt en welke rol linkbuilding hierbij speelt. Ook leggen we je meer uit over welke linkbuilding pakketten er zijn en waa r je op moet letten bij de aanschaf.

Verbeter je rankings met linkbuilding

Volg de gratis e-mail training en verbeter je website posities.

Perfect voor beginners

Geen moeilijk vakjargon maar alles duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal.

Stel je vragen

Iets niet helemaal duidelijk? Stel onze linkbuilding experts je vraag en we helpen je verder!

100% gratis training

Onze training is 100% gratis. Je kunt betaalde tools gebruiken welke we laten zien maar je bent daarin vrij met je keuze.

Deze training is ideaal voor

Bloggers

Affiliates

Webshops

ZZP'ers

Hoger komen in zoekmachines

Er gaat steeds meer via het internet. Ook voor ondernemers is het erg belangrijk om online aanwezig te zijn en goed te presteren. Wanneer een potentiële klant van je op zoek is naar producten of diensten die jij verkoopt, dan is de kans erg groot dat hij of zij met research begint via zoekmachines. De kunst is dan om met jouw webshop één van de eerste te zijn die hij of zij tegenkomt. Dit kan door middel van betaalde advertenties (ook wel backlinks), maar op de langere termijn is SEO hiervoor de beste optie.

Dit ga je allemaal leren

Wat is linkbuilding?

Wat houdt linkbuilding in en hoe pak je dit op de juiste manier aan voor jouw websites?

Domeinwaardes & SEO

Domeinwaardes en de relatie tot SEO: hier moet je op letten.

Social Signals

Social media heeft ook een invloed op je SEO en linkbuilding: Welkom in de wereld van social signals.

Verschil goede & slechte linkbuilding

Je hebt goede en slechte vormen van linkbuilding. Ontdek wat je wel én niet moet doen.

Linkbuilding kansen vinden

Hoe vind je mooie kansen voor jouw linkbuilding?

Interne linkbuilding

Interne linkbuilding word vaak onderschat of zelfs vergeten terwijl dit een van de meest effectieve links zijn.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Hele duidelijke training. Zin om mijn website te verbeteren op het gebied van SEO met deze nieuwe kennis.

Pieter O.

SEO en linkbuilding was voor mij altijd iets waar ik weinig van begreep. Nu heb ik handige tips om dit zelf te kunnen!

Linda

Waar wacht je nog op?

Wat is SEO?

SEO is het hoger komen in zoekmachines door bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden te gebruiken. In iedere categorie van diensten of producten zijn er bepaalde zoekwoorden waar potentiële klanten jouw diensten of producten op zoeken. Om te zorgen dat jouw webshop één van de eerste is die hij of zij met deze zoekwoorden tegenkomt, is het belangrijk deze zoekwoorden te verwerken in jouw website. Dit verwerk je onder andere in de teksten. Het is echter niet zo dat hoe vaker je het zoekwoord in een kleine lap tekst noemt, hoe hoger je in de zoekmachines komt. Hiervoor zijn allerlei methodes en trucjes. Wanneer je een linkbuilding pakket neemt zul je met SEO dan ook enorme stappen maken.

Linkbuilding via externe websites

Linkbuilding via externe websites werkt eigenlijk met hetzelfde principe, maar op een net iets andere manier. Wat er namelijk onder andere wordt gedaan wanneer je een linkbuilding pakket koopt, is dat jouw website ook via externe websites doorgelinkt wordt. Als er bijvoorbeeld een bepaald zoekwoord is dat in jouw branche vaak wordt opgezocht dan verwerk je dit zoekwoord uiteraard in de teksten op jouw website. Bij externe linkbuilding verwerken we dit woord echter ook op externe websites, bijvoorbeeld op blogs. De potentiële klanten die dan op die blog terecht komen kunnen via daar meteen doorklikken naar jouw website. Er kan bijvoorbeeld in de blog een Call To Action worden toegevoegd die oproept om naar jouw website te gaan voor de aanschaf van iets.

linkbuilding pakket

Voordelen linkbuilding pakketten

Deze pakketten brengen meerdere grote voordelen met zich mee. Om te beginnen is het een enorm pluspunt dat jouw website ook via andere websites bereikbaar is. Zoekmachines zien dit als iets positiefs waardoor je makkelijker gevonden kunt worden. Daarnaast kunnen ook mensen die toevallig de externe website bezoeken via daar geïnteresseerd raken in jou en ook jouw website bezoeken. Het pakket van linkbuilding zorgt ervoor dat je dit alles overlaat aan echte vakmensen. SEO, linkbuilding en het hoger komen in Google zijn vakken die lastiger zijn dan ze lijken. Door een gebrek aan kennis wordt het proces vaak onderschat. Wanneer je kiest voor een echt linkbuilding pakket zal jouw website op de beste manier zo hoog mogelijk in de zoekmachines komen. Er zal gekeken worden wat de belangrijke punten zijn in jouw situatie en hier zal uiteraard aan worden gewerkt. Je linkbuilding uitbesteden is uiteraard ook een goede optie als je niet weet waar te beginnen.